torsdag 28 april 2011

Syrummet


Då tänkte jag lägga ut lite bilder på mitt syrum så att ni får se hur det ser ut där jag skapar :) Här är det från dörröppningen, klippbord i mitten (har komponerat ihop det själv på Ikea).




Lite av rummet via garderobsspegeln. Har symaskinerna vid fönstret så man kan sitta och titta ut, har en lila syrénbuske utanför fönstret så på sommaren är det väldigt fin utsikt :)




Här är min tygförvaring, inte så jätte sorterat kanske men jag hittar i alla fall bland tygerna :) Blir väl snart till att fylla på förrådet snart igen. Ovanför vänstra hyllan så står mitt hemmasnickrade trådställ till overlockrullarna.





Några fler trådställ, jag klädde in dem i tyg så att de skulle bli lite finare när man hängde upp dem på väggen. Dessa små rullarna använder jag mest om jag ska brodera in något på det jag har sytt, det är så lite tråd på dem så det är ingen idé att använda dem till maskinen :)




Ännu ett trådställ, men eftersom det är till den vanliga symaskinen så har jag hängt upp den på väggen bredvid symaskinerna. Måste nog fylla på med lite mer tråd med ser jag :)

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...