söndag 18 mars 2012

Äntligen...



... har vi fått igång datorn igen. Vi har varit utan dator nu i ca 1,5 vecka pga av att vår 14-veckors valp tuggade sönder laddkabeln till den bärbara datorn. Men nu fick jag testa mina föräldrars laddkabel och det funkade =) Vad handikappad man är när man inte har en dator. Visst vi kan surfa med mobilerna men jag har tyvärr inte lärt mig att göra blogginlägg i mobilen så tyvärr blir bloggen lidande. Men nu så är jag igång igen =)

Och idag har det blivit lite mössömnad till loppisen. Det blev fårtyget och landskapstyget från Jofotex, Nalle Puh från en lokal tygaffär och lejonen från Mjuka tyger, tyvärr har jag bara lejonrumporna kvar men det funkar ju det med.

 Loppisen närmar sig med storsteg och det känns som att jag inte riktigt har tid att sätta mig och sy. Valpen och huset tar all tid, plus att man ska jobba med på dagarna. Men nu i veckan så har jag en ledig dag så då SKA jag ta mig tiden att sitta och sy. Jag har så mycket planer för loppisen så jag hoppas att jag hinner att genomföra alla innan det är dags.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...